Омилени концерти: Нокаут Unplugged во Метрополис Арена (28.12.2011)

Во оваа, па да ја наречам рубрика, ќе ги објавувам своите омилени концерти. Како за почеток го имаме претпоследниот голем концерт на Нокаут во Метрополис Арената во 2011. Избран како прв во оваа рубрика затоа што е еден од нивните најдобри, но и концерт кој го паметам по тоа што не уживав само во музиката на Нокаут туку и во таа на нивните гости, кои беа совршено избрани. Сепак можеби не добар изборот на местото на настанот. Големата Арена одзема од интимноста на музиката на Нокаут.

Од неодамна концертот е повторно на YouTube, па еве ви го за ваше уживање 🙂

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s