Полици кои би ги посакал секој библофил

Секој библофил барем еднаш се соочил со овој проблем – „Каде да ги сместам сите книги кои ги поседувам?“. Често полиците кои ги имаме во нашите домови не се доволни, па книгите завршуваат наредени на работните маси, расфрлани по подот, скриени од поглед во некое блиско шкафче.

Затоа во нас често се јавува желбата во нашиот дом да имаме и некои креативна, но и пространи, полици, кои ќе го одразат на вистински начин нашиот библофилски дух. Следниве според нас се одраз на тој библофилски сон.

Мапа на Америка

38349_415452848547_1400971_n

R-E-A-D

416922_10151201225553827_1083028256_n

Полици сместени во скалите 

38434_415455228547_6851017_n

Полици со неправилна форма 

Чашки за чај

cee83719039e56538bb1a90b385f3a7a

Човечка глава

Cool-And-Unique-Bookshelves

Полица сместена во фотеља

creative-bookshelves-design-and-diy-bookshelf-ideas-2

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s