24 книги кои можете да ги прочитате за помалку од еден час [инфографик]

Постојано велите дека немате време за читање? Иако можеби немате време за читање огромни романи од типот на „Војна и мир“ на Толстој, сепак постојат приказни кои може да бидат прочитани додека чекате на лекар или се возите во автобус накај работа или училиште.

Овој инфографик, создаден од Ebook Friendly, дава преглед на 24 книги кои може да ги прочитате за помалку од еден час. Многу од нив се кратки приказни, а не романи или новели, но сепак вреди времето да се потроши во нивно читање.

0_utqI2yb1sE6DtCcd.jpg

Извор: ElectricLit

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s